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Inn of various recipes lobster Part 2 伝洋の伊勢海老は炭火焼がすごくてタルタル焼きやカサゴ唐揚げや鶏釜飯も旨すぎた後編:Gourmet Reportグルメレポート

Inn of various recipes lobster Part 2 伝洋の伊勢海老は炭火焼がすごくてタルタル焼きやカサゴ唐揚げや鶏釜飯も旨すぎた後編:Gourmet Reportグルメレポート 相差の伝洋は竜宮料理の宿なので伊勢海老と鮮魚だらけの夕食


相差の伝洋に行ってきました。
伊勢海老を食いまくった夕食の後編。

まだ伊勢海老料理は続きます。
タルタル焼きはマヨネーズであえて焼きます。
海老にマヨネーズが合う。

そして炭火焼。
大将が目の前で焼いてくれます。
完全に火が通っていない焼き具合がイイ。

さらに伊勢海老以外も。
カサゴの唐揚げは骨まで全部食べられる絶妙な揚げ具合。

締めは鶏釜めし。
ホントは貝の釜めしなんだけど替えてもらいました。
これがまたうますぎる。

伊勢海老目的でやってきた伝洋ですが。
伊勢海老はもちろんのこと。
それ以外の料理にも大満足の訪問なのでした。

前編はこちらからどうぞ。


I went to Denyo in Osatu.
The second half video of the dinner by which I ate much lobster.

More lobster dishes continue.
Tartar grilled is seasoned with mayonnaise.
Mayonnaise matches lobster well.

And charcoal grill of lobster.
The owner of the inn grills lobster in front of me.
Rare cooking is very good.

A dish besides the lobster was also served.
Fried marbled rockfish is the very good fried condition.
I also ate a bone.

The end is chicken rice.
It was usually shellfish rice, but it was changed to chicken.
This is also very good.

I came to Denyo to eat lobster.
I was satisfied with lobster of course.
I also was very happy with the other food.

Part 1.


ビデオカメラは SONY HDR-PJ790V を使って撮影しました。
60pでの撮影です。
編集はEDIUS 9です。
A video camera is SONY HDR-PJ790V.

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