Advertisement

UglyDolls sürpriz kutu çılgın bebekler Ugly Dolls series 1 oyuncaklar çıldırmış olmalı çizgi filmi

UglyDolls sürpriz kutu çılgın bebekler Ugly Dolls series 1 oyuncaklar çıldırmış olmalı çizgi filmi UglyDolls sürpriz paket 1. seri yani Oyuncaklar çıldırmış olmalı çizgi film oyuncakları dev sürpriz kutu açıyoruz. UglyDolls sürpriz kutu içinden bakalım hangi Ugly Dolls sürpriz oyuncakları çıkıyor?

UglyDolls series 1 çizgi film oyuncaklarından ilk olarak harika su yeşili bir UglyDolls karakteri, resimler ve sticker çıkıyor. UglyDolls oyuncak figür isminin ise Jeero olduğunu görüyoruz. Diğer sürpriz paketimizi açıyoruz. İçinden resimler ve sticker ile Ugly Dolls oyuncaklarından Uppy çıkıyor. Çılgın bebekleri açmaya devam ediyoruz. UglyDolls sürpriz paketimizin içinden yeşil renkli şapkası olan oyuncak bebek ve pembe sürpriz paketlerden ise renkli biberon ve kıyafet çıkıyor. Hemen oyuncak Ox a giydiriyoruz. Elbise giydirme oyunu yaptıktan sonra diğer Ugly Dolls sürpriz paketimizi açıyoruz. İçinden stickerlar ve mor renkli uglyDolls oyuncaklarından Nimah çıkıyor.

Ugly Dolls sürpriz kutu ile devam ediyoruz. İçinden rengarenk çılgın bebek ve etek ile melek kanatları çıkıyor. Çıkan kıyafetleri giydirdikten sonra 1. Series Ugly Dolls sürpriz kutulardan diğeri ile devam ediyoruz. İçinden daha önce açtığımız Nimah çılgın bebek çıkıyor. Son Ugly Dolls sürpriz paketimizin içinden ise daha önce açtığımız Ox bebek çıkıyor.

Bizi biz yapan şey kusurlarımız ve bütün bunlar için mücadeleye değer. Bizler UglyVille’den geliyoruz. UglyVille garipliklerin sevildiği farklılıkların kutlandığı sevimli bir kasabadır. Ancak kusursuzluk Enstitüsü’ndekiler pek aynı fikirde değil. Bu yüzden çılgın dostlarımız şakacı Ox, düşünceli LuckyBat, yemek düşkünü Babo, mutfağın yıldızı Wage, partilerin aranan ismi UglyDog ve kocaman kalpli Moxy tüm kusurlarıyla birlikte oyunlarda yepyeni maceralara atılmaya hazır. Ve şimdi UglyDolls karakterleri seninle buluşmaya geldi. Birlikte vakit geçirmek ve oyunların en sevgi dolu kahramanı olmak için sabırsızlanıyorlar.

Ugly Dolls İsim Listesi:
Uppy
Ugly Dog
Nimah
Ox
Tray
Ninja Batty Shogun
Moxy
Minüs
Jeero
Fingertoes
Fibby
Babo

Diğer Videolarım:

Harika kanatlar Sürpriz Yumurta açıyor:

Dünyanın en acı biberini yiyen aç adam:

Niloya ranzadan iniyor:

Aç adam hamburger yiyor:

Pijamaskeliler top havuzunda:

Toybox 12 adet sürpriz oyuncak kutusu ve Toybox Lolipop açtık Finger Family Song:

Niloya'nın buzdolabında neler var? Niloya Buzdolabından Pepee ve Mete'ye yemek veriyor 4K:

Pijamaskeliler top havuzundan hangi sürpriz yumurtaları buluyor? Toybox Ozmo LOL Bebek Kinder Joy:

Toybox Cosbybox Dino dev sürpriz yumurta Ozmo ve Kinder Joy Lolipop Happy Hippo aburcubur açıyoruz:

Niloya sürpriz yumurta dağıtıyor! Niloya'nın buzdolabı Kinder Joy Toto ve Smartt süpriz yumurta dolu:

Songül abla ile Toys and Fun kanalımızı izlediğiniz için teşekkür ederiz. Yeni bölümlerimizi kaçırmamak için ücretsiz abone olun. Çocuk kalın mutlu kalın.
Sevgiler. Toys and Fun

Ücretsiz Abone Ol :

Ücretsiz abone olun ve yeni bölümlerimizi kaçırmamak için zile basmayı unutmayın.
Tümünü izleyin

Sosyal Medya’da Toys and Fun:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

ugly dolls sürpriz kutu,çılgın bebekler,uglydolls series 1,oyuncaklar çıldırmış olmalı çizgi filmi,series 1,ugly dolls,ugly dolls sürpriz paket 1.seri,ugly dolls sürpriz paket,1.seri,1.series,ugly dolls oyuncak,uglydolls oyuncakları,oyuncaklar çıldırmış olmalı çizgi film oyuncakları,çizgi film,çılgın,bebek,dev sürpriz kutu,dev sürpriz,sürpriz kutu,sürpriz,songül abla,toys,fun,toys and fun,

Post a Comment

0 Comments